Home > Nieuws > Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

IDC: Ricoh is 'leider' in Managed Print Services

18-01-2012 12:30

Logo IDC

Ricoh, specialist in documentmanagement, is door IDC MarketScape uitgeroepen tot leider in Managed Print Services. In de marktanalyse werden 11 wereldwijde leveranciers vergeleken op de pro-actief beheer van de imaging- en printomgeving van klanten.


De strategie voor documentbeheer die Ricoh heeft ontwikkeld vanuit een brede, wereldwijde ervaring, richt zich op de meest urgente behoeften van de klant op het gebied van MPS, zoals kostenbeheersing, duurzaamheid, gegevensbeveiliging en -beleid, efficiency van bedrijfsprocessen, veranderingsmanagement binnen de onderneming, productiviteit van informatiewerkers (iWorkers), optimalisering van de informatie en strategische infrastructuur.

 

“Waar het MPS-aanbod van de concurrentie zich sterk richt op apparaten en afdrukbeheer, speelt het documentbeheer van Ricoh in op de bedrijfspraktijken voor zowel gedrukte als elektronische informatie,” aldus Paul Nanninga, Director Managed Document Services & Strategic Accounts bij Ricoh Nederland. “We proberen te begrijpen hoe ondernemingen informatie toegankelijk maken, gebruiken en opslaan. Vervolgens veranderen en optimaliseren we deze processen om ze veiliger, efficiënter en effectiever te maken.”

 

Ga terug