Home > Nieuws > Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Ricoh door Gartner uitgeroepen als winnaar in het Magic Quadrant: Managed Print Service wereldwijd

29-10-2012 09:43

Ricoh is door Gartner als leider gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant: Managed Print Services wereldwijd’. Managed Print Services is het actief beheren en optimaliseren van document output apparaten en de gerelateerde bedrijfsprocessen. 

 

“We zijn verheugd dat de bedrijfsresultaten van onze klanten in de hele wereld zo goed zijn dat we elk jaar weer behoren tot de categorie leiders”, aldus Sergio Kato, Deputy General Manager, Global Marketing Group/Services Business Center van Ricoh. “We willen niet alleen voortbouwen op wat we hebben bereikt, en uitgebreid documentbeheer blijven bieden voor o.a. printers en MFP’s, maar we willen ons vooral ook gaan richten op de belangrijkste actuele behoeften van bedrijven, zoals kostenbeheersing, duurzaamheid, gegevensbeveiliging en -beleid, efficiency van bedrijfsprocessen, veranderingsmanagement binnen de onderneming, productiviteit van informatiewerkers (iWorkers), optimalisering van de informatie en strategische infrastructuur.” 

 

Ricoh Managed Document Services is niet alleen ontworpen om klanten te helpen bij een efficiënter documentbeheer, maar ook om organisaties beter in staat te stellen hun klanten van dienst te zijn en te concurreren op markten die steeds mondialer en onderling verbonden zijn. Deze aanpak richt zich rechtstreeks op het productiviteitsverlies dat wordt veroorzaakt door medewerkers die dagelijks uren kwijt zijn met het zoeken naar of het opnieuw maken van al bestaande informatie.

 

Bekijk ons aanbod Ricoh Multifunctionals

 

Bron: Ricoh.nl en Gartner

Ga terug