Home > Catalogus > Ricoh Aficio MP 301SPF

Ricoh Aficio MP 301SPF

Compacte en hoogwaardige zwart-wit A4 multifunctional. Ricoh Aficio MP 301SPF heeft de uitstekende productiviteit van 30 pagina's per minuut. Leasen zonder zorgen en met vaste lage kosten per maand bij Multifunctional Actie.nl

 

Offerte aanvragen

Ricoh Aficio MP 301SPF

De Ricoh Aficio MP 301SPF is een snelle zwart-wit A4 multifunctionele printer met een compact design. Hij biedt geavanceerde afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties die u kunt bedienen via een groot 4,3 inch kleuren touchscreen display. Ricoh’s Next Generation Controller (GWNX) biedt u tevens uitstekende mogelijkheden voor apparaatbeheer.

Hogere productiviteit

Met snel afdrukken, kopiëren en scannen hoeft u niet te wachten op uw afdrukken. Om het printen nog verder te versnellen, kunt u uw eigen instellingen maken en snelkoppelingen instellen voor complexe handelingen. U kunt ook vanaf SD/USB afdrukken.

Gemakkelijk te bedienen

Met een kantelbaar 4,3 inch kleuren touchscreen display is de Ricoh Aficio MP 301SPF makkelijk te bedienen. U kunt het beginscherm naar wens aanpassen, zodat deze alleen de pictogrammen bevat die u nodig heeft. U kunt zelfs uw bedrijfslogo op het scherm laten weergeven. Daarnaast zorgt een volledige bediening van de voorzijde voor eenvoudige bediening en onderhoud.

Intelligent en compact design

De Ricoh Aficio MP 301SPF is met zijn afmeting van 476 x 450 x 451 mm (B x D x H) een zeer kleine compacte multifunctional. Het eenvoudige en intelligente vierkante design optimaliseert de ruimte op uw bureau en/of kantoor.

Vraag nu een Multifunctional Offerte op maat aan voor een scherp voorstel op basis van koop of lease. De specialisten van Multifunctional Actie.nl helpen u graag.

  • Zwart-wit multifunctional
  • Uitstekende productiviteit: 30 pagina's per minuut
  • Eerste uitvoersnelheid: 6 seconden
  • Papierinvoercapaciteit maximaal 1350 vellen
  • Papieruitvoercapaciteit maximaal 250 vellen
  • Papierformaat: A4, A5, A6
  • Papiergewicht: 60 tot 157 gram
  • Stroomverbruik: TEC (Typical Electricity Consumption) 1535 W/h

Terug naar de catalogus

Ricoh-Aficio-MP-301SP-MP-301SPF-Multifunctional-Actie
Ricoh-Aficio-MP-301SP-MP-301SPF-lades-Multifunctional-ActieRicoh-Aficio-MP-301SP-MP-301SPF-lades-open-Multifunctional-Actie
 

Ga terug